Haber

Büyük Bingöl Spor Diyarbakır deplasmanına hazırlanıyor

Bingöl Güncel TV / BINGOL (İGFA) –Hedef, 2022-2023 dönemine Büyük Bingöl Spor TFF Futsal Muhteşem Lig’de averajla 2. sırada yer alan başkanla aynı skorla başlayan ve ligin güçlü takımlarıyla başlayan UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi. Futsal (Salon Futbolu), Diyarbakır’da Seyrantepe Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşacaklar.

Tüm maçlar 6-7 Şubat’ta saat 17’de Diyarbakır Ali Paşa SK ile ve 9-10 Şubat’ta Diyarbakır Seyrantepe Tatbikat Yurdu ile oynanacak.

Maçlara sporseverlerin davetli olduğunu kaydeden kulüp yöneticisi ve sözcüsü Ömer Yılmaz; “6 Şubat’ta Diyarbakır’da oynayacağımız maçlara iyi hazırlanmak ve bizim için büyük önem taşıyan Diyarbakır’da başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Bugün birlik beraberlik günüdür. Sizleri de takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.” dedim.

Bingöl’ün Süper Lig seviyesindeki tek temsilcisi olarak çıktığı ‘Hedef Avrupa’ gezisinde artık birlik olma vaktinin geldiğini belirten Büyük Bingöl Spor Kulübü sporcuları adına grup kaptanı Furkan Ağırbaş, şunları söyledi: Bu takım senin takımın her zaman destek tam destek sloganıyla şehrinizin takımına sahip çıkma zamanı.Bugüne kadar sponsorsuz neleri başardığımız ortadadır.Destek verilirse bizden şüpheniz olmasın. şehrimizin gençleri olarak başaracaktır.”

haber-merkezefendi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

bostancı evden eve nakliyat
Başa dön tuşu